En stylad lägenhet inför mäklarfotografering

Igår hade vi en fotograf här som fotade lägenheten inför försäljningen. Vi ska inte flytta förrän i oktober men det känns bra att vara ute i god tid när vi har möjligheten. Nu kommer lägenheten ligga på "på gång" på vår mäklarbyrås sida och nappar ingen då så blir det visning framåt vårkanten.
 
 
Vi har således ägnat helgen åt att styla, städa och rensa bort en massa grejer. Det slutade med att det sista krafset slängdes in i de olika garderobslådorna. Tur att vi inte ska ha visning än alltså, vet inte hur vi ska göra då eftersom på visning måste ju även lådorna se fina ut.. Men det är ett senare problem.
 
 
Ett av de roligare sakerna som var "ett måste" att göra innan fotograferingen var att köpa massa blommor och göra blombuketter. Den här hamnade till slut på soffbordet. Ranukler, anemoner och eukalyptus består den av.
 
 
Eftersom lägenheten är stylad till tänderna tänkte jag att jag skulle visa runt lite. Som sagt, en del är borta så riktigt så här "cleant" har vi det inte annars och det saknas ett antal musikinstrument osv men ett hum om lägenhetens själ får man ändå tycker jag. Dock tog jag bilderna i panik typ 2 minuter innan fotografen skulle komma så upptäckte i efterhand att några tyvärr hade blivit lite suddiga och nån mobil syns på en annan. Men ja ja, har jag tur håller vi det städat till helgen så att fler bilder kan tas då..
 
 
Det här skåpet stod tidigare i hallen men flyttades till matrummet. Världens tyngsta skåp ska ni veta. Med andra ord, det flyttas inte tillbaka nu och Hedvig fick se sin lekhörna försvinna i och med detta.. men hon får såklart ett annat hörn i stället att sprida ut sig på (samt resten av lägenheten..)
 
 
Vår lilla matplats i köket med mina morföräldrars vita pinnstolar och Kalles morföräldrars ommålade stol. Så roligt att ha arvegods att möblera med.
 
 
Köket som får visas med mobilbild då kameran bestämde sig för att ta suddiga bilder här mitt i paniken. 
 
 
Vardagsrummet. I korgen där borta göms alla Hedvigs böcker som är i litet format. En kudde över och så vips var de borta..
 
 
Under den riktiga fotograferingen var brasan tänd, vi som aldrig har haft den tänd innan har nu eldat hela tre gånger. Jag känner mig lite obekväm med eld så det är nog mest därför, egentligen är det ju riktigt mysigt.
 
 
I Sovrummet försvann Hedvigs hörna (spjälsängen skymtar där i vänstra hörnet, den drog vi ut sen). Jag är egentligen inget fan av böcker vända med bokryggen inåt men här inne kändes det som att det gjorde att bilden blev lugnare. I vår blåa hylla däremot fick ryggarna synas men jag färgkodade ändå lite för ögats skull.
 
 
Sist men absolut inte minst när det gäller vår hall. Nu är det återigen så där rent och snyggt här i nischen, som det var när vi precis hade byggt den. Får återigen se hur länge det håller.
 
Så. Det var en liten rundtur det. Jag har även redan sett mäklarfotona och jag gillar dem jättemycket. Hoppas kunna visa några sen också när lägenheten ligger ute.
Om ni känner någon som vill köpa lägenhet i Växjö - hör av er! ;-)
 
 

Kommentarer

Isflingan

Åh vilken underbart hemtrevligt hem ni har!!! Man vill ju liksom bara komma på besök och bLi bjuden på te vid köksbordet eller hänga i soffan i vardagsrummet och prata inpå småtimmarna.

Svar: VÄLKOMMEN! :-Doch tack!
Maja

2018-01-24 22:35:09

Kommentera här: