Mina senaste loppisfynd #2

Låtom oss kika på de senaste loppisfynden som har fått flytta in här hemma.
 
 
Först på tur: Ett nytt pennställ. Samlade ihop "finpennorna" och finsaxen (som är ett eiffeltorn, hur smart!?) och så fick hyllplanet en lite ny stil.
 
 
Ramlade över detta fat från rörstrand häromdagen. Dekoren heter Viktoria och jag har det inte sen tidigare men kunde inte låta bli att köpa det. Tänker att det får användas till uppläggningsfat eller något sådant.
 
 
En turkos vas kunde jag inte heller låta bli. Förut var turkos min bästa färg, eller när jag tänker efter, det är fortfarande men har hiat mig lite med de turkosa inköpen på sistonne bara...
 
 
Glasburkar är ju mitt bästa fynd och jag har hittat två stycken vars form och utseende jag inte hade sen tidigare. Den ena har till och med decilitermått på sig, riktigt fin! Får se vad det blir för något innehåll i den. Lutar åt solrosfrön.
 
Det var skörden sedan sist det.
 
Fler loppisfynd här.
 

Kommentarer

Sandra

Pennstället <33 Så fint!

2016-05-13 09:15:25
URL: http://atilio.metromode.se

Mikaela

Fint!! Men alltså SAXEN!? Jag vill också ha en finsax!

Svar: Ja, visst är den fin! Fått den av min mamma<3
Maja

2016-05-14 11:53:35
URL: http://bympv.blogg.se/

Johanna

älskar verkligen såna här typer av inlägg! glasburkarna var ju superfina, och pennstället passar ju perfekt. nu ångrar jag att jag inte tog cykeln till mölndal secondhand i morse... haha!

Svar: Tack! Du får köra loppisfyndardag en annna dag istället. :-)
Maja

2016-05-14 14:04:13
URL: http://johannamontell.se

Jessica

Vilka bra grejer du har köpt! Fatet var himla fint, vilket fynd! Men du har du några bra tips på några bra loppisställen i Kronobergsområdet?

Svar: Tack!Absolut! kommer upp en liten guide snart men kan kort så här nämna: Östregård i Moheda, hatterian i Lessebo och Kvarnen i Tolg. :-)
Maja

2016-05-14 15:02:40
URL: http://yiskha.blogg.se

Wilda

Åh superfint fat! Fynd!

2016-05-15 14:04:23
URL: http://reaktionista.wordpress.com

Kommentera här: