Sju ytliga tankar i mitt huvud just nu

En tvist på mina sju trivsamheter som jag brukar publicera här på söndagar. Idag blev det istället sju ytligheter. Man skulle i och för sig kunna säga att det är ungefär samma sak när jag tänker efter..jaja. Beror väl lite på hur man tolkar det hela. Hur som helst. Det här är lite av det som snurrar i mitt huvud just nu.
 
Var finns det perfekta skrivbordet? Vi planerar en arbetshörna och ett skrivbord är ju en rätt så viktig detalj och skulle vilja hitta ett på loppis omedelbums!
 
Varför växer inte min monstera som alla andras? Ingen växtvärk sedan den inhandlades för något år sedan.
 
 
Hur ser det egentligen ut under vårt köksgolv? Denna nyfikenhet, denna nyfikenhet..
 
Varför vågar jag fortfarande inte ta upp kameran i offentliga sammanhang fast jag vill? Skärpning! Jag planerar en kurs för mig själv för att ta tag i detta.
 
Ska jag våga måla fönsterbrädena i en annan färg än resten av fönsterkarmen? De är slitna och behöver målas om eller bytas ut till någon sorts sten. En annan färg vore väl ändå en kul idé..eller?
 
 
Är det som att svära i kyrkan om jag säger att jag funderar på att måla vår höga teakbyrå i en annan färg? Den skulle nämligen göra sig fint i grått, grönt eller blått tänker jag..kan vara så att jag redan har köpt färg och jag tror jag ska våga testa..
 
Vad ska det heta, vad ska det heta, vad ska det heta. Mitt företag alltså. Vad i sjutton ska jag heta. Svåraste nöten att knäcka just nu och lite tidspress är det ju på det hela ändå. Massor med förslag men lyckas inte helt bestämma mig..
 
 
Hoppas ni alla har en fin påskhelg. Fint att ni är flera och flera som kikar in här, lovar att bli lite bättre med inläggspubliceringarna framöver. Tänkte även presentera mig lite mer på djupet om några dagar så ni vet lite mer kring vem jag är som sitter här på andra sidan skärmen.
 

Kommentarer

Kommentera här: