Nästan ett foto i timmen en torsdagseftermiddag

Som vanligt jobbade jag bara fyra timmar igår då det var en torsdag (har haft detta schema sedan i februari) och efter att ha hunnit med fem patienter (produktiva timmar helt klart!) stämplade jag ut och gick hem. Tänkte visa vad jag hade för mig denna torsdagseftermiddag. Åt lunch när jag kom hem och sen satte jag mig här ↓ och fortsatte jobba faktiskt.
 
 
Jag har nämligen fått ett uppdrag så att jag nästan kan kalla mig frilansade logoped. Tanken är sen att kanske få lite mer att göra så att jag skulle kunna starta ett litet företag som jag kan ha vid sidan om där jag kan ha föreläsningar om språk och röst samt göra språk- och dyslexiutredningar. Men det är verkligen bara på tankestadiet ännu, men kul att fundera lite på. Och kul att göra lite annat än det jag gör på mitt vanliga jobb. Jag skrev såklart även en lista på eftermiddagens göromål. Älskar liksom listor. Fast älskar nästan mer att bocka av 
 
 
Efter två timmar eller så tyckte jag att det var dags för en paus så jag tog fram min vårigaste kopp för lite te. Lyxade även till det och använde tekannan. 
 
 
Satte mig sedan i fåtöljen och började bläddra i den här boken ↓  som jag fyndade på bokrean häromdagen. Ida Magntorn som har gjort den, jag har tidigare tipsat om hennes nya bok Home Stories. Första kapitlet handlade om Paris, jag blev såklart fast.
 
 
Fortsatte att jobba ett tag till efter det innan jag började leta recept på fisksoppa för fisk skulle det bli till middag hade jag bestämt. Hittade ett och bestämde mig för att ta en promenad till affären + lite till för att få röra lite på mig. Funderade på vilken podd som skulle göra mig sällskap och fastnade för valpodden då jag känner att jag borde få lite mer koll på vad som händer där borta egentligen. Snyggaste tygkassen har jag också, från hemkommunen. 
 
 
Promenerade, handlade och lärde mig allt om efter supertisdagen i det amerikanska valet. Bra spenderade 45 minuter helt klart. Kom hem med nedanstående plus lite till och började laga middag.
 
 
Planen var egentligen hembakt men så slog latheten in och det blev köpebröd. Alla småkrukor är upptagna för tillfället så teburken fick agera kryddhållare. Och så kunde jag inte låta bli att köpa hus&hem där de lockade med fina kök..
 
 
Det blev som sagt en fisksoppa med lite potatis och morötter. Gott och enkelt. Fortsatte kvällen med att läsa onsdagens DN (får från grannarna dagen efter, sjukt bra!) och hus&hem. Bra dag, bra kväll. Jag gillar numer torsdagar skarpt.
 
Och fredagar är ju inte så tokiga de heller. Glad fredag på er!
 
Fler torsdagseftermiddagar:
 

Kommentarer

Erika- familjeliv, träning och inredning

Så fina bilder och ni verkar ha det så himla mysigt hemma hos er. Skoj med detaljbilder från ert hem :) Kram!

Svar: Tack, vad glad jag blir!
Maja

2016-03-04 22:42:16
URL: http://erikasblogg.se/

Kommentera här: