Monthly Makers - Miniatyr

Jag tänkte länge att jag inte skulle göra något på detta tema då jag har haft fullt upp med min hylla och lite andra småprojekt. Igår gick jag dock en sväng på stan och skulle köpa lite pynt till vårt påskris och då slog det mig att jag ju inte behöver köpa något som är färdigt. Sagt och gjort, jag köpte små (miniatyr)ägg i trä och gick hem och målade dem i färger som jag redan hade hemma. 
 
 
Alla projekt behöver ju inte vara gigantiska tänker jag och detta blev väldigt enkelt men också mycket fint och precis vad jag ville ha i påskpyntsväg. Hade en liten plan på att även måla mönster men gav upp det lite då jag blev nöjd med enfärgade och det blev lite sent. Kanske gör det nästa år i stället.
 
 
Nu ståtar det på vårt matsalsbord och sprider lite lätt vår/påskstämning i alla fall. Så härligt med vår och att solen skiner på morgonen. Jag gillar påsken. Det är så få måsten och bara några dagar när man får göra vad man känner för. I år åker vi först upp till mina föräldrar en sväng och sen är vi hemma och tar dagarna som de kommer.
 
 
Om du vill veta mer om vad Monthly Makers är för något, klicka här.
 

Kommentarer

Ruth | HungryHeart.se

Vilka fina små påskägg i härligt våriga pastellfärger! Det behöver verkligen inte vara ett dugg krångligare än så.

Svar: Tack! Eller hur, det bli väldigt simpelt men lite pastellfärger vårar verkligen till det och piggar upp. :-)
Maja

2016-03-22 12:05:28
URL: http://www.hungryheart.se

Wilda

Så enkelt och smart! Jättefint i påskriset! Blir glad av detta!

2016-03-22 21:40:52
URL: http://reaktionista.wordpress.com

Alicia

Helt sant att det kan få vara enkelt och praktiskt ibland - och det blev ju inte desto mindre fint :) Så härligt att tolka temat att rimma med års-/högtiden. Och vad fint ni bor!

Svar: Tack x 2! :-)
Maja

2016-03-23 22:37:05
URL: http://aliciasivert.blogspot.se/

Mikaela

Vad fint! Superfint färgval på äggen! Jag gillar nog också påsken pga så få måsten, ingen hets att hitta julklappar, inte lika mycket flängande runt alla släkter och vad man ska göra, utan mest myshäng eller vad man vill!

2016-03-24 22:25:38
URL: http://bympv.blogg.se/

Jessica

Men precis ju! Behöver inte alls vara gigantisk, det handlar ju bara om att göra något! Tycker dessa blev SÅ fina också! Älskar färgen!

2016-03-30 10:52:29
URL: http://jessicaandersdotter.se/blogg

Kommentera här: