Ett litet startskott

Plötsligt händer det. Idag tog vi tag i att boka in oss på ritningshjälp och vi kunde komma in redan i veckan. Nu äntligen ska köket som jag har i huvudet få ta form på papper och förhoppningsvis bli verklighet under denna höst. Satte mig och målade upp det nuvarande köket och alla mått samtidigt som jag kalasade på mormors klarbärssaft (hon kokade en flaska bara till mig ♥) och en bit mörk choklad.
 
 
Idag börjar även vår sista semestervecka. Var tvungen att kolla så att vi verkligen var lediga en vecka till, kändes som vi borde börja jobba men som tur var så är detta bara tredje semesterveckan. Det kommer helt klart bli en del kökstankar som kommer att ta över denna vecka men vi ska även hinna med lite kompishäng, goda middagar och en Ölandsvistelse. Det ska ju bli varmt i slutet på veckan så då passar vi på att åka iväg på en sista liten semestersväng. Har bokat rum på Halltorps gästgiveri utanför Borgholm. Det blir fint det.
 
 
Är inne i ett litet "göra om"-flow just nu så får se om det händer något mer med lägenheten framöver.. Idéer finns det gott om i alla fall - det känns härligt!
 
 

Kommentarer

Emma

Åh vad kul med ett nytt kök, spännande! Hoppas även ni får en fin sista semestervecka. :)

2016-08-22 19:37:37
URL: http://weusedtodance.com

Christine's Stories

Gillar den där enda lilla chokladbiten. Hade aldrig kunnat äta bara en, haha.

2016-09-09 23:38:14
URL: http://finest.se/christinestories

Kommentera här: