Om jobb, starta eget och ett skrivbord

Vädret har inte riktigt kunnat bestämma sig idag, lite regn, lite sol och på det en hel del blåst. Aprilväder med andra ord. Det gör mig inte så mycket, jag jobbar ju ändå inne. Vanligtvis skulle jag sluta 12 idag men fick jobba över på grund av att min kollega är sjuk och självklart vill hela sjukhuset (typ) ha ens hjälp just då. Som jag har flängt på avdelningar denna veckan. Många flextimmar har det därför blivit men det har gått bra, i morgon är ordningen återställd igen och vi är två som delar på allt igen. 
 
 
När jag till slut kom hem gjorde jag en kopp te och satte mig här ↑ Egentligen skulle jag gå på en starta eget på Almi ikväll som jag var riktigt pepp på men fick ett mail i början av veckan där det stod att det var inställt.. Det var visst bara en anmäld och det var jag.. Lite surt men jag ska få gå på ett individuellt möte istället och ska boka in en tid imorgon. Måste tills dess visst skriva en hel del dokument med tankar och planer enligt deras hemsida, därav datorjobb idag.
 
 
Kan ändå inte riktigt släppa att ikväll skulle ju vara då jag satte igång på riktigt, jag har haft 7 april som avstampsdatum länge. Då jag skulle ha fått all information som jag behöver för att sedan gå vidare med att registrera företag, lära mig bokföring etc. Nu blir det lite uppskjutet men jaja, kanske lika bra för jag spånar fortfarande lite på det här med namn. Kom på ett nytt förslag precis nu i eftermiddag och skickade iväg det till några personer i min närhet för att höra vad de tycker. 
 
 
Hade gärna haft ett skrivbord där man kan låta alla papper, block och viktigheter ligga. Extra viktigt sen när jag kommer att ha en del jobb igång här hemma. Nu flyttar jag runt på en bunt med saker som inte har en given plats här i lägenheten (gillar inte när de ligger framme på bordet av någon anledning..). Där borta där fåtöljen och tavlorna hoppas vi kunna inreda en liten skrivarhörna med dator och massa bra förvaring för kontorspryttlar. Ska bara hitta det där braiga skrivbordet bara.
 
 
En av pelargonerna börjar få massor av fina blad och även en och annan knopp. Kanske att omplanteringen var till dennes fördel ändå, kul!
 
 
En helt annan sak som jag funderar på så här på torsdagseftermiddagen är om jag ska ändra om i hyllan här. Har fått se ut så här ett tag nu och känns lite som det är dags, men det är ju en helt annan historia.
 

Kommentarer

Carolina

Så spännande med din starta eget-idé! Blir nyfiken och vill höra meeera! :)

2016-04-07 21:26:41
URL: http://www.carpia.blogg.se

MADDISENJ.SE

Spännande att starta eget

2016-04-07 22:03:48
URL: http://maddisenj.se

Kommentera här: