Avspark och min företagsidé

Jag är precis hemkommen från individuell rådgivning på Almi. Jag tog med mig min finaste ärvda väska och gick de få metrarna hemifrån till deras kontor. Ett kort men bra möte senare hade jag allt för att kunna känna att det är dags för avspark i den här företagsidén på riktigt.
 
 
Nu är jag fylld med pepp och planeringshjärnan glöder. Önskar jag var ledig idag så jag hade kunnat sitta här hela dagen men får nöja mig med att sitta här till lite innan morgonpasset tar slut. Ikväll däremot, efter träningen, då ska det skrivas budget och gissas på årsinkomster.
 
 
Min idé och tanke är att jag ska starta eget som logoped. Jag ska erbjuda skolor att få köpa läs- och skrivutredningar samt även språkliga utredningar, chefer/rektorer (och sedan kanske ännu fler) att kunna få röstföreläsningar och röstworkshops för alla deras anställda så som lärare och eventuellt att jag ska dra ihop afasicirklar också men det får bli i ett senare skede.
 
 
Inget av det här finns i vår kommun och knappt i länet heller för den delen och behovet är stort bara de som bestämmer förstår det och anlitar mig. Så nu är det bara att jobba för att det händer. Välkomna upp på ytterligare ett lite svajigt tåg som ska ta mig framåt i det här, hoppas ni vill hänga med på hela resan.
 

Kommentarer

Emilie Levinsson

Lycka till! =)

Svar: tack!
Maja

2016-04-12 09:29:31
URL: http://loveyourbody.blo.gg/

Johanna

Men va spännande! Lycka till 💛

2016-04-12 10:19:42
URL: http://www.johannaikulla.se

Tina

Heja och lycka till!

2016-04-12 18:35:47

ISA

HURRA! blir så galet peppad av folk som dig! you go <3

2016-04-12 20:24:05
URL: http://isabyl.devote.se

Louise

Så himla spännande idé, och så modigt av dig att våga - men om behovet finns är det ju fantastiskt att kunna möta det! Jag är precis ny inom kommunen i Växjö (andra veckan som dietist!) men det är galet hur många bitar som det skulle behövas mer i - precis som det är för logopeder, som jag förstått det som. Alla hejjarropp från denna sida, alla initiativ som kan hjälpa människor till att få det bättre är bra!

Svar: Kul med Växjöjobb! Välkommen hit, eller är du här ifrån? Ja, logopeder finns ju inte i kommunen, varken för vuxna eller skolbarn. Tack för hejjarop! :-)
Maja

2016-04-12 21:45:41
URL: http://andvari.blogg.se

Wilda

Så häftigt att kunna möta ett behov sådär med sina kunskaper! Jätteimpad över dig!

2016-04-23 08:56:04
URL: http://reaktionista.wordpress.com

Kommentera här: